• Handlekurv

 • Min side

ID-forsikring

  Når du blir kunde hos oss får du automatisk en helt kostnadsfri forsikring mot ID-tyveri og nettmisbruk. Den gjelder for deg, eventuell ektefelle/samboer og barn under 21 år.

   Hva dekker ID-forsikringen?

   Juridisk hjelp ved ID-tyveri

   Identitetstyvene kan tømme kontoen din, bestille varer på nett, ta opp lån i ditt navn, eller bruke identiteten din på andre måter som skader deg eller din familie.

   I slike tilfeller får du juridisk advokathjelp for inntil 100 000 kr for å forhindre videre misbruk av din identitet, fremsette krav om erstatning for økonomisk tap og eventuelt få fjernet uberettigede betalingsanmerkninger.

   Utsatt for id-tyveri? Ring 408 06300

   Hjelp til å slette fra nett

   Dersom du eller noen i familien opplever å få bilder misbrukt på nett, eller at det legges ut krenkende materiale om deg og dine, hjelper vi deg med å fjerne slikt uønsket innhold.

   Det kan dreie seg om mobbing og trakassering, trusler, uønskede bilder, videoer, falske profiler, kontaktopplysninger som spres til andre, eller få kontroll over hackede bruker- og e-postkontoer.

   Utsatt for nettmisbruk? Ring 66 98 66 10

   Forebyggende råd

   Er du usikker på hvordan du kan beskytte deg og familien mot at uønsket personlig informasjon blir spredt på nettet, hjelper vi deg. Dette er et lavterskeltilbud hvor vi gir deg sikkerhetsmessige råd om smarte innstillinger, oppsett, passord, antivirusprogrammer, osv.

   Ønsker du rådgivning? Ring 66 98 66 10

   Hjelp til å slette fra nett og rådgivningstjenesten leveres av Affinion International AS. Affinion er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger i forbindelse med leveranse av tjenesten, for eksempel den forsikredes navn, e-postadresse, telefonnummer, og brukernavn til relevante nettsteder. I Affinions personvernerklæring kan du lese mer om deres behandling av personopplysninger og dine rettigheter som registrert.

    Be om tilbud

    Ring oss gjerne på 408 06300 eller be om å bli oppringt

     Laster skjema