ID-forsikring

  Når du blir kunde hos oss får du automatisk en helt kostnadsfri forsikring mot ID-tyveri og nettmisbruk – og den gjelder både for deg og hele din nærmeste familie.

  Identitetstyveri og nettsjikane et økende problem

  Datakriminalitet, ID-tyveri, nettmobbing og misbruk av personlige bilder på nett har blitt mer vanlig, og den store økningen av registrerte tilfeller de siste årene er skremmende. Årlig opplever over 200 000 nordmenn at deres identitet misbrukes. Disse sakene blir stadig omtalt i media, og involverer ofte barn og unge.

   ID-forsikring til alle kunder – ekstra trygghet for deg og dine

   Vi ønsker å gi deg en ekstra trygghet om du skulle komme i en vanskelig situasjon. Derfor får alle kunder en forsikring mot ID-tyveri og misbruk på nett, helt uten kostnad, uten egenandel.

   ID-forsikringen registreres automatisk når du blir kunde, og du trenger ikke gjøre noe for å aktivere denne.

   Forsikringen gjelder for deg som er forsikret i Codan, ektefelle/samboer, og dine hjemmeboende barn under 21 år.
   Så skulle du oppleve at andre bestiller varer i barnets navn, tenåringen blir sjikanert på nett, eller det opprettes falsk profil for samboeren, gjelder forsikringen for alle.

    Hva dekker ID-forsikringen?

    ID-tyveri
    Identitetstyvene kan tømme kontoen din, bestille varer på nett, ta opp lån i ditt navn, eller bruke identiteten din på andre måter som skader deg eller din familie.

    I slike tilfeller får du juridisk advokathjelp for inntil 100 000 kr for å forhindre videre misbruk av din identitet, fremsette krav om erstatning for økonomisk tap og eventuelt få fjernet uberettigede betalingsanmerkninger.

    Utsatt for id-tyveri? Ring 408 06300

    Misbruk på nett
    Dersom du eller noen i familien opplever å få bilder misbrukt på nett, eller at det legges ut krenkende materiale om deg og dine, hjelper vi deg med å fjerne slikt uønsket innhold.

    Det kan dreie seg om mobbing og trakassering, trusler, uønskede bilder, videoer, falske profiler, kontaktopplysninger som spres til andre, eller få kontroll over hackede bruker- og e-postkontoer.

    Utsatt for nettmisbruk? Ring 66 98 66 10

    Forsikring mot nettmisbruk leveres av Affinion International AS. Affinion er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger i forbindelse med leveranse av tjenesten, for eksempel den forsikredes navn, e-postadresse, telefonnummer, og brukernavn til relevante nettsteder. I Affinions personvernerklæring kan du lese mer om deres behandling av personopplysninger og dine rettigheter som registrert.    Les også:
    Dette bør du vite om sosiale medier
    Her kan du snakke om alt du har opplevd eller lurer på når du er på nett – helt anonymt

     Be om tilbud

     Ring oss gjerne på 408 06300 eller be om å bli oppringt

      Laster skjema