• min side ikon Min side

Enklere betaling med AvtaleGiro og eFaktura

  Få neste faktura rett i nettbanken

  Får du fortsatt faktura på papir i posten? Vi anbefaler at du oppretter en avtale om elektronisk betaling i nettbanken din. Da slipper du å holde styr på forfallsdatoer og taste inn lange KID-nummer. Dessuten slipper du fakturagebyr og det er mer miljøvennlig.

  • Sparegris ikon

   Spar penger

   Slipp unødvendige faktura- og purregebyr

  • Blad ikon

   Spar miljøet

   Bli elektronisk kunde og redusér papirbruken

  • Klokke ikon

   Spar tid

   Slipp lange KID- og kontonumre og betal i tide

  Din første faktura

  Den første fakturaen fra oss får du i posten, eller på e-post om du valgte det da du kjøpte forsikringen. Betaler du faktura i nettbanken din, kan du opprette avtale om fast elektronisk betaling.

  1. Første faktura sender vi i posten, eller som pdf på e-post

  2. Logg inn i nettbanken din for å betale. Du finner alle opplysninger på fakturaen din

  3. Når du har betalt, velg «Ja takk» til tilbud om å opprette AvtaleGiro eller eFaktura

  Månedlig betaling

  Har du valgt månedlig betaling vil det første beløpet være litt større enn de andre månedsbeløpene. Årsprisen er fortsatt den samme, og den ser du på fakturaen. Du finner også oversikt over årspris, antall betalingsterminer og beløp på siste side i forsikringsbeviset.

  Betalingsoversikt finner du på Min Side

  Du kan når som helst logge inn på Min Side med Bank-id for å se oversikt over forsikringsavtalen din. Du finner informasjon om dine betalinger under Mine fakturaer.

  Logg inn på min side

  Kom i gang med enklere betaling

  Få hjelp med å betale på en mye enklere måte. Få full oversikt og kontroll over de faste fakturaene dine med AvtaleGiro eller eFaktura.

  Slik oppretter du avtalegiro

  Med AvtaleGiro sørger banken for at dine faste fakturaer betales automatisk på forfallsdato. Du slipper gebyr for hver faktura og kan velge å motta varsel en uke før pengene trekkes. Kvittering på betalingen ser du på kontoutskriften og i nettbanken.

  • Velg "Ja, takk" når du får tilbud om AvtaleGiro etter å ha betalt fakturaen i nettbanken. Du får beskjed når avtalen trer i kraft
  • Får du ikke tilbud om AvtaleGiro i nettbanken, kontakt kundeservice i banken din. De vil be deg om å oppgi beløp, konto- og KID-nummer. Du finner KID-nummeret på fakturaen, eller finn KID-nummer på Min Side, under Mine fakturaer.
  • Husk å sette et høyt nok maksbeløp i nettbanken. Vi anbefaler at du velger et litt større beløp enn på fakturaen. Dette er for å ta høyde for eventuelle purringer, eller om du senere endrer noe i forsikringen som påvirker prisen.

  Slik oppretter du eFaktura

  Med eFaktura kommer fakturaen ferdig utfylt i nettbanken din. Du slipper å taste lange KID- og kontonumre og trenger bare å bekrefte betalingen. Med eFaktura har du alltid full oversikt over betalte og ubetalte fakturaer.

  Du kan velge å få varsel på e-post eller SMS når eFakturaen er klar. Du velger kan selv når du vil betale og fra hvilken konto. Når fakturaen er betalt oppbevares den elektronisk i nettbanken.

  • Velg "Ja, takk" når du får tilbud om eFaktura etter å ha betalt fakturaen i nettbanken. Du får beskjed når avtalen trer i kraft. Du kan velge «Ja takk til alle» om du vil ha eFaktura fra alle som sender deg en faktura.
  • Du kan selv opprette eFaktura i nettbanken med eFaktura-referansen som står oppført på seneste faktura fra oss.
  • Får du ikke tilbud om eFaktura, kontakt kundeservice i banken din. De vil be om eFaktura-referansen. Om du ikke finner den på seneste faktura, kontakt oss for din efaktura-referanse.