• min side ikon Min side
Codan er nå en del av Tryg Forsikring – Skandinavias største forsikringsselskap. Informasjonen om forsikringen nedenfor gjelder forsikring kjøpt i Codan før sammenslåing. Skal du kjøpe ny forsikring, gjelder Trygs vilkår. Kontakt oss, så hjelper vi deg

Sykkelforsikring

  Gode dekninger med vår sykkelforsikring

  Det kan bli kostbart å reparere sykkelen eller el-sykkelen din om et uhell skulle skje. Har du en kostbar sykkel anbefaler vi at du forsikrer den spesielt med en egen sykkelforsikring.

  Sykkelforsikringen gjelder både hjemme og i hele verden, så du kan trygt ta med deg sykkelen på ferie. Innboforsikringen dekker tyveri av låst sykkel og andre skader på ting i hjemmet. Men den dekker det ikke nødvendigvis ødelagt sykkel som har vært i bruk utenfor boligen. Innbo- og reiseforsikring har også ofte begrenset erstatningssum.

  Trygghet på sykkeltur

  Med vår sykkelforsikring får du dekket nesten alle de plutselige og uforutsette skadene som kan skje på sykkelturen. Dette inntil avtalt forsikringssum. Husk å registrere sykkelen din i Falck sykkelregister. Så husk å sikre og lås sykkelen din for å være dekket av tyveri og tap. Dersom du har en sykkel med verdi over 15 000 trenger vi kopi av kvitteringen.

  For å kjøpe sykkelforsikring må du samle flere forsikringer hos oss. Ta kontakt med oss på telefon 408 06 300 eller registrer ditt telefonnummer over, så kontakter vi deg for et tilbud.

  Egenandel

  Egenandel på sykkelforsikring er 10 % av erstatningssummen, minimum 1 000 kr.

   Hva dekker sykkelforsikring?

   Dekket

   Tyveri av låst sykkel i eller utenfor hjemmet

   Ja

   Tap av sykkel ved et uhell

   Ja

   Gjelder i hele verden

   Ja

   Plutselig og uforutsette skader

   Ja

   Skade som skyldes slitasje, feil, mangler og innsekt

   Nei

   Avskallinger eller riper i glass eller plast

   Nei

   Utleie og utlån

   Nei

   Sykkel som er kjøpt i utlandet som ikke er deklarert

   Nei

   Fullstendige vilkår (PDF)