Verdisakforsikring

Forsikringen passer for deg som har verdifulle gjenstander, som du tar med deg ut av hjemmet.

[ButtonHtmlOver]
[ButtonHtmlUnder]

Få tilbud på forsikring av din verdisak

Laster skjema

[TitleH1]

Den eksklusive klokken du unnet deg. Kameraet. Det flotte smykket du fikk. Bunaden. Ting er kanskje ikke det viktigste her i verden, men enkelte ting koster oss litt mer å miste enn andre.

Har du verdifulle gjenstander som du er ekstra redd for, kan det være lurt å kjøpe en verdigjenstandforsikring. Forsikringen gjelder uansett hvor du er i verden, og dekker tap, tyveri og nesten alle plutselige og uforutsette skader.

    [LinkModules]
[Webform]

[TitleH1]

Sommeren er tiden for nye minner, og de fleste foreviger disse i flotte bilder og videoer. Når sommerferien er et faktum er det derfor kjedelig med et ødelagt kamera. Kamera med tilhørende utstyr av høy verdi er det viktig å forsikre med en egen verdigjenstandforsikring som dekker de plutselige og uforutsette hendelsene som innbo- og reiseforsikringen ikke dekker.

Innboforsikringen gjelder kun i hjemmet ditt, dessuten er det begrenset hva innbo- og reiseforsikring dekker av skader på kamerautstyr, både når det gjelder erstatningsbeløp og type skade som dekkes. Er du uheldig og mister kameraet i bakken utenfor hjemmet vil mange tro at dette dekkes av reiseforsikringen og får seg en stor overraskelse da det ikke stemmer. Skaden dekkes av en verdigjenstandforsikring, da en slik forsikring dekker nesten alle plutselig og uforutsette skader.

    [LinkModules]
[Webform]

Samle forsikringene - 15 % rabatt

Forsikringene blir både billigere og enklere når du har avtalene samlet. Bytter du til oss, ordner vi alt det praktiske.

Få hjelp av en rådgiver

Ring oss gjerne på 06300 eller be om å bli oppringt