• Handlekurv

 • Min side

Snøscooter forsikring

  Få tilbud på forsikring av din snøscooter

  Laster skjema

  Finn den beste forsikringen for deg

  Å eie en snøscooter er både nyttig og morsomt, men som med andre kjøretøy følger det med et ansvar. Velg mellom ulike dekninger og finn den beste forsikringen for deg – som gjør at både du og snøscooteren din er sikret på beste måte


  Ansvarsforsikring

  Ansvarsforsikring er obligatorisk for alle eiere av motorkjøretøy i Norge. Den dekker skade både på personer, på andres kjøretøy, bygninger og gjenstander. Rettshjelp inngår i forsikringen. Den dekker utgifter til advokat og lignende hvis du som eier eller fører av kjøretøyet blir part i en tvist etter gjeldende rett.

   Fører- og passasjerulykkesforsikring

   Fører- og passasjerulykkesforsikringen er en tilleggsforsikring som gir erstatning ved død, varig invaliditet som følge av skade, eller ved uhell med snøscooteren.

    Brann- og tyveriforsikring

    En brann og tyveriforsikring dekker enkelte skader på snøscooteren din. Ansvarsdekningen er inkludert, og i tillegg dekker den:

    • Brann
    • Eksplosjon
    • Tyveri og forsøk på tyveri

    I tillegg får du dekket en del fastmontert ekstrautstyr hvis det skulle gå tapt eller komme til skade.

    Kasko

    Kasko er den beste og mest omfattende forsikringen vi tilbyr for snøscootere. Forsikringen dekker alt som er nevnt i de andre forsikringene, og flere typer skade på din scooter, eksempelvis hærverk.

     Få hjelp av en rådgiver

     Ring oss gjerne på 408 06300 eller be om å bli oppringt