Snøscooter

Det å eie en snøscooter er både nyttig og morsomt, men som med andre kjøretøy følger det med et ansvar. Velg forsikringer som gjør at både du og snøscooteren din er sikret på beste måte

  Få tilbud på forsikring av din snøscooter

  Laster skjema

  Ansvarsforsikring

  Ansvarsforsikring er obligatorisk for alle eiere av motorkjøretøy i Norge. Den dekker skade både på personer, på andres kjøretøy, bygninger og gjenstander. Rettshjelp inngår i forsikringen. Den dekker utgifter til advokat og lignende hvis du som eier eller fører av kjøretøyet blir part i en tvist etter gjeldende rett.

   Fører- og passasjerulykkesforsikring

   Fører- og passasjerulykkesforsikringen er en tilleggsforsikring som gir erstatning ved død, varig invaliditet som følge av skade, eller ved uhell med snøscooteren.

    Brann- og tyveriforsikring

    En brann og tyveriforsikring dekker enkelte skader på snøscooteren din. Ansvarsdekningen er inkludert, og i tillegg dekker den:

    • Brann
    • Eksplosjon
    • Tyveri og forsøk på tyveri

    I tillegg får du dekket en del fastmontert ekstrautstyr hvis det skulle gå tapt eller komme til skade.

    Kasko

    Kasko er den beste og mest omfattende forsikringen vi tilbyr for snøscootere. Den dekker alt som er nevnt i de andre forsikringene, og flere typer skade på snøscooteren din, eksempelvis hærverk.

     Fordeler du har som kunde hos oss

     Samle forsikringene - 15 % rabatt

     Forsikringene blir både billigere og enklere når du har avtalene samlet. Bytter du til oss, ordner vi alt det praktiske.

     Få hjelp av en rådgiver

     Ring oss gjerne på 408 06300 eller be om å bli oppringt