• min side ikon Min side
Codan er nå en del av Tryg Forsikring – Skandinavias største forsikringsselskap. Informasjonen om forsikringen nedenfor gjelder forsikring kjøpt i Codan før sammenslåing. Skal du kjøpe ny forsikring, gjelder Trygs vilkår. Kontakt oss, så hjelper vi deg

Katteforsikring

  Gode dekninger med vår katteforsikring

  Katter er smidige dyr som holder oss med selskap. Men ved plutselig sykdom eller skade er det vondt å si nei til livreddende medisinsk behandling av økonomiske grunner. Med katteforsikring slipper du dette.

  Hva dekker katteforsikringen?

  Katteforsikringen dekker utgifter til veterinær ved sykdom og skade. Ved dødsfall, avlivning, forsvunnet katt eller nedsatt bruksverdi utbetales det erstatning. Forsikringen gjelder i hele Europa.

  Veterinærutgifter

  Utgifter til undersøkelse og behandling dekkes med opptil 30 000 kr per forsikringsår. Dette inkluderer medisiner, materiell og annet nødvendig utstyr når det er anbefalt av veterinær.

  Å besøke en dyreklinikk kan være både krevende og kostbart. Da er det betryggende å vite at du kan få rask og rimelig hjelp fra en
  online veterinær hos FirstVet . Tre videokonsultasjoner er inkludert i forsikringen.

  Dødsfall og avlivning

  Hvis katten dør som følge av sykdom eller ulykke får du utbetalt erstatning. Erstatning gjelder også om veterinær anbefaler avlivning av dyrevernmessige hensyn. I begge tilfeller utbetales det en engangssum.

  Forsvunnet katt

  Skulle katten bli borte eller bortført dekker vi det økonomiske tapet.

  Nedsatt bruksverdi

  Forsikringen dekker livsvarig nedsatt verdi som bruksdyr som følge av påført sykdom eller ulykke. Som bruksdyr menes katt som er trent for et spesielt formål og som brukes jevnlig til formålet.


  Egenandel

  Det er ingen egenandel ved dødsfall, avlivning, nedsatt bruksverdi eller forsvunnet katt.

  Egenandelen ved veterinærutgifter for katt er 1 500 kr + 20 % av resterende erstatningskrav per forsikringsår.

   Din kundefordel: Alle gode ting er tre

   Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg om katten din trenger hjelp.

   Tre videokonsultasjoner med veterinær er inkludert i din katteforsikring hos Codan.