• min side ikon Min side
Codan er nå en del av Tryg Forsikring – Skandinavias største forsikringsselskap. Informasjonen om forsikringen nedenfor gjelder forsikring kjøpt i Codan før sammenslåing. Skal du kjøpe ny forsikring, gjelder Trygs vilkår. Kontakt oss, så hjelper vi deg

Hundeforsikring

  Gode dekninger med vår hundeforsikring

  Som hundeeier ønsker man en hund som er frisk og rask – med andre ord en hund som har god helse. Men som oss mennesker kan også hunder oppleve sykdom og skade fra tid til annen. Hundeforsikringen gir deg økonomisk trygghet så du kan ta vare på din firbeinte venn.


  Hva dekker hundeforsikringen?

  Hundeforsikringen dekker utgifter til veterinær ved sykdom og skade. Ved dødsfall, avlivning, forsvunnet hund eller nedsatt bruksverdi utbetales det erstatning. Forsikringen gjelder i hele Europa.

  Veterinærutgifter

  Utgifter til undersøkelse og behandling dekkes med opptil 30 000 kr per forsikringsår. Dette inkluderer medisiner, materiell og annet nødvendig utstyr når det er anbefalt av veterinær.

  Å besøke en dyreklinikk kan være både krevende og kostbart. Da er det betryggende å vite at du kan få rask og rimelig hjelp fra en
  online veterinær hos FirstVet . Tre videokonsultasjoner er inkludert i forsikringen.

  Dødsfall og avlivning

  Hvis hunden dør som følge av sykdom eller ulykke får du utbetalt erstatning. Erstatning gjelder også om veterinær anbefaler avlivning av dyrevernmessige hensyn. I begge tilfeller utbetales det en engangssum.

  Forsvunnet hund

  Skulle hunden bli borte eller bortført dekker vi det økonomiske tapet.

  Nedsatt bruksverdi

  Forsikringen dekker livsvarig nedsatt verdi som brukshund avlshund som følge av påført sykdom eller ulykke. Som brukshund menes hund som er trent for et spesielt formål og som brukes jevnlig til formålet.


  Egenandel

  Det er ingen egenandel ved dødsfall, avlivning, nedsatt bruksverdi eller forsvunnet hund.

  Egenandelen ved veterinærutgifter for hund er 1 500 kr + 20 % av resterende erstatningskrav per forsikringsår. For hund over 7 år er egenandelen 1 500 kr + 30%.

   Din kundefordel: Alle gode ting er tre

   Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg om hunden din trenger hjelp.

   Tre videokonsultasjoner med veterinær er inkludert i din hundeforsikring hos Codan.