Kasko

Kasko er en bilforsikring som dekker skade på egen bil som følge av ytre påvirkning. Kaskoforsikring passer for deg med nyere bil eller som eier en bil av høy verdi.

  Hva dekker kaskoforsikring?

  Kasko dekker alt nevnt under ansvar og delkasko samt skade på egen bil forårsaket av:

  Kasko - kaskoforsikring av bil

  • Kollisjon
  • Utforkjøring
  • Velt
  • Andre uforutsette skader som følge av ytre påvirkning

  Bagasje og leiebil

  Du får dekket skade på bagasje med inntil kr 10 000 og leiebil i inntil 10, 15 eller 25 dager (valgfritt) hvis bilen din må på verksted etter en skade.

  Har du elbil vil du også få elbil som leiebil. Dersom dette ikke kan skaffes dekker vi drivstoffutgifter og bompasseringer.

  Totalskadegaranti

  Kaskoforsikringen inkluderer også totalskadegaranti som gir deg ny bil av samme modell dersom reparasjon av din bil koster mer enn 60 % av bilens verdi. Totalskadegarantien gjelder inntil bilen er ett år og kjørt maksimalt 16 000 km.

  Unik Uflaksforsikring

  Med kasko får du også uflaksforsikring som dekker uforutsette hverdagsuhell som skade på bilens interiør, tap av bilnøkkel, rens av tank etter feilfylling av drivstoff, samt skade på standard integrert GPS, lyd- og bildeanlegg.

  Det medfører ingen bonustap og har en egenandel på kr 1 500.

  Kriseforsikring

  Kasko dekker også kriseforsikring som dekker utgifter til kriseterapi dersom du blir innblandet i en trafikkulykke, utsatt for ran eller overfall i direkte forbindelse med bruk av bilen.

  Bedre bilforsikring?

  Kaskoforsikring dekker ikke absolutt alt som kan skje, men hvis du ønsker en enda bedre bilforsikring med ekstra gode dekninger bør du sjekke ut Kasko Pluss med bl.a. vilkårsgaranti og motor- og elektronikkdekning.

   Samle forsikringene - 15 % rabatt

   Forsikringene blir både billigere og enklere når du har avtalene samlet. Bytter du til oss, ordner vi alt det praktiske.

   Interessert i et samlet tilbud?

   Vi kontakter deg for en bedre og enklere forsikring.

   Laster skjema