Kasko Bil

Kasko er en bilforsikring som dekker skade på egen bil som følge av ytre påvirkning. Kaskoforsikring passer for deg med nyere bil eller som eier en bil av høy verdi.

  Hva dekker kaskoforsikring?

  Kasko dekker alt nevnt under ansvar og delkasko samt skade på egen bil forårsaket av:

  Kasko - kaskoforsikring av bil

  • Kollisjon
  • Utforkjøring
  • Velt
  • Andre uforutsette skader som følge av ytre påvirkning

  Bagasje og leiebil

  Du får dekket skade på bagasje med inntil kr 10 000 og leiebil i inntil 10, 15 eller 25 dager (valgfritt) hvis bilen din må på verksted etter en skade.

  Har du elbil vil du også få elbil som leiebil. Dersom dette ikke kan skaffes dekker vi drivstoffutgifter og bompasseringer.

  Totalskadegaranti

  Kaskoforsikringen inkluderer også totalskadegaranti som gir deg ny bil av samme modell dersom reparasjon av din bil koster mer enn 60 % av bilens verdi. Totalskadegarantien gjelder inntil bilen er ett år og kjørt maksimalt 16 000 km.

  Unik Uflaksforsikring

  Med kasko får du også uflaksforsikring som dekker uforutsette hverdagsuhell som skade på bilens interiør, tap av bilnøkkel, rens av tank etter feilfylling av drivstoff, samt skade på standard integrert GPS, lyd- og bildeanlegg.

  Det medfører ingen bonustap og har en egenandel på kr 1 500.

  Kriseforsikring

  Kasko dekker også kriseforsikring som dekker utgifter til kriseterapi dersom du blir innblandet i en trafikkulykke, utsatt for ran eller overfall i direkte forbindelse med bruk av bilen.

  Bedre bilforsikring?

  Kaskoforsikring dekker ikke absolutt alt som kan skje, men hvis du ønsker en enda bedre bilforsikring med ekstra gode dekninger bør du sjekke ut Kasko Pluss med bl.a. vilkårsgaranti og motor- og elektronikkdekning.

   Velg beste bilforsikring for deg

   Vi tilbyr fire dekninger; Ansvarsforsikring, Delkasko, Kasko og Kasko Pluss.  Vi har også forsikring for elbil. Du kan få billigere forsikring, og tilpasse den etter ditt behov – med Kasko kan du velge bort leiebil, og med Pluss kan du velge bort motor- og elektronikkskade.

   Mest komplett

   Kasko Pluss

   Kundenes favoritt

   Kasko

   Enkelte skader

   Delkasko

   Lovpålagt

   Ansvar

   Ansvarsforsikring

   Ansvarsforsikring er påbudt i følge norsk lov og er inkludert i alle våre bilforsikringer. Den dekker skade på personer, andres kjøretøy, andres ting og bygninger, men ikke skader på egen bil.

   Rettshjelp

   Dekker utgifter til advokathjelp ved en rettstvist.

   Fører- og passasjerulykke

   Utvidet dekning ved død og invaliditet som rammer fører og passasjer. Det er ingen egenandel.

   Glass

   Dekker bruddskader på utvendig vindusruter, takluke og glasstak, forutsatt at ruten repareres eller skiftes.

   Tyveri

   ​Dekker tyveri av bilen, ekstra dekk og felger og skader som følge av tyveri eller tyveriforsøk.

   Brann

   Dekker skader som følge av brann, lynnedslag og eksplosjon.

   Veihjelp i Europa

   Best i klassen

   Dekker assistanse ved skade, motorstopp, utelåsning, frakt av bilen til nærmeste verksted, samt utgifter til hjemreise for fører og passasjerer. Vi dekker også assistanse ved startproblemer på din hjemmeadresse.

   Totalskadegaranti

   ​Dekker ny bil av samme merke og modell om reparasjon etter skade koster mer enn 60 % av bilens nyanskaffelsesverdi, når bilen ikke er eldre enn ett år og har kjørt maks 16 000 km.

   Kriseforsikring

   Best i klassen

   ​Dekker utgifter til kriseterapi hvis du blir innblandet i en trafikkulykke, utsatt for ran eller overfall i direkte forbindelse med bruk av bilen.

   Vognskade

   Dekker skade på kjøretøy oppstått ved sammenstøt, utforkjøring, velting, hærverk eller annen tilfeldig og plutselig ytre påvirkning.

   Leiebil (valgfri)

   Best i klassen

   ​Du kan velge å få dekket leiebil i 10, 15 eller 21 dager hvis bilen din må på verksted ved skade.

   Bagasje

   ​​Dekker skade på og tyveri av bagasje fra bil eller bagasjeboks.

   Uflaks- og interiørforsikring

   Best i klassen

   Dekker uforutsette hverdagsuhell som skade på bilens interiør, tap av bilnøkkel, rens av drivstofftank grunnet feiltanking og skade på standard integrert GPS, lyd- og bildeanlegg​. Skaden medfører ingen bonustap og har en egenadel på kr 1500,-

   Redning Pluss

   Best i klassen

   Dekker leiebil ved erstatningsmessig skade til gjennomføring av planlagt bilferie, og nødvendige utgifter for å komme til jobb, barnehage eller rekke planlagt flyreise med inntil kr 500,-

    

   Leiebil Pluss

   Best i klassen

   Dekker leiebil så lenge bilen er på verksted etter skade. Du får også leiebil i tilsvarende størrelse som din egen bil, såfremt dette kan skaffes.

    

   Totalskadegaranti Pluss

   Best i klassen

   Dekker ny bil av samme merke og modell ved skade hvor reparasjonen koster mer enn 60 % av bilens nyanskaffelsesverdi, gitt at bilen er yngre enn tre år og ikke kjørt mer enn 100 000 km.

    

   Startleie ved privatleasing

   Best i klassen

   Dekker resterende startleie/engangsbeløp på leasingbil ved totalskade.

    

   Motor og elektronikk (valgfri)

   Best i klassen

   Dekker mekanisk eller elektronisk skade på motor og gir, batteri på elbil og hybrid, air condition, parkeringshjelp, setevarmer, oppvarming av vindusruter, regnsensor og kollisjonsvarsling som sikkerhetsbelter og air bag. Gjelder biler som har kjørt inntil 200 000 km. Kan velges bort.

    

   Økt sum for bagasje

   Dobbel dekningen i forhold til Kasko, inntil kr 20.000 som følge av erstatningsmessig skade.

    

   Økt sum for fastmontert tilbehør

   Betydelig økt dekning i forhold til Kasko, inntil kr 50.000 som følge av erstatningsmessig skade.

    

   Vilkårsgaranti

   Best i klassen

   Vi garanterer deg like gode eller bedre vilkår enn du hadde i forrige forsikringsselskap, i to år fra du flytter forsikringen til oss. Dekker ditt forrige selskap noe som ikke omfattes av våre vilkår, dekker vi også en slik skade. Egenandeler og bonusberegning inngår ikke i garantien. Se for øvrig fullstendige vilkår.

    

   = Best i klassen

   Best i klassen

   Be om tilbud

   Ring oss gjerne på 408 06300 eller be om å bli oppringt

    Laster skjema