• min side ikon Min side

God norgesferie

  Husk alltid reiseforsikring

  Er det én forsikring du absolutt burde ha i sommer, er det reiseforsikring. Selv om du kanskje ikke skal reise så langt i år, er denne like viktig å ha her hjemme som i utlandet.

  Reiseforsikringen din gjelder med en gang du går ut døren hjemme. Bare du skal i butikken eller en tur i skogen, er du forsikret mot tyveri og uhell. Reiseforsikringen dekker også avbestilling av turer og opphold om du skulle bli syk. Og siden ulykker skjer hele året, er en ulykkesforsikring inkludert.

  Les mer om reiseforsikring på norgesferie.

  Langtur med bilen

  Det viktig at bilen er i teknisk god stand før ferien, for å unngå problemer underveis. Har du gode vindusviskere og nyere dekk med god mønsterdybde? Husk at Norge kan by på kraftig regn og vanskelig føre også om sommeren. Vi vil at du skal være trygg på at bilen din er skikket for en langtur i ferien. Derfor tilbyr vi, sammen med vår partner Dekk1, en kostnadsfri sommersjekk av bilen.

  Båttur langs kysten

  Om du er erfaren eller ny båteier gjelder det alltid å være godt forberedt. Er sikkerhetsutstyret ditt i orden? Kan du reglene om vikeplikt til sjøs og kravene til båtførerbevis? Og har du båtforsikring? Selv om båtforsikring ikke er påbudt i Norge, bør du ha det. Uten båtforsikring kan du for eksempel risikere å betale på skader du selv ikke er skyld i. Du kan komme i erstatningsansvar ved en ulykke og store verdier kan gå tapt.

  Camping med bobil eller campingvogn

  Bobilferie eller bilferie med campingvogn er blitt mer populært enn noensinne. Salg av nye og brukte bobiler har skutt i været. Er du fersk bobilsjåfør bør du ta noen treningsturer før ferien starter. Husk at du trekker på et stort, tungt og langt kjøretøy. Og kjøreegenskaper er helt annerledes enn personbilen din.

  Ferie hjemme eller på hytta

  Mange velger å bruke tid og feriepenger på å oppgradere boligen eller hytta. Det kan være en god investering for fremtiden. Det gir også en mulighet til å sjekke at sikkerheten er ivaretatt for alle som oppholder seg der.

   Hvilken forsikring trenger du?

   Les mer, sjekk pris eller kjøp forsikring på nett.