• min side ikon Min side

Vurderer du å bytte forsikringsselskap?

  Enkelt å bytte forsikringsselskap

  • Sjekk pris og kjøp forsikring – enten på nett eller ved å snakke med oss
  • Vi sender oppsigelse for deg til ditt nåværende forsikringsselskap
  • Det var det!


  Vi tar oss av alt for deg

  Se våre tips når du skal bytte forsikringsselskap.

  Du kan flytte forsikringene når du vil

  I dag kan du bytte forsikringsselskap når du vil. Forsikringsavtaleloven gir deg rett til å bytte forsikringsselskap med én måneds varsel, uansett når på året dette gjøres. Faktisk skal du helt tilbake til 2006 for at forsikringer bare kunne byttes ved årlig hovedforfall.

  Flytter du forsikringen før hovedforfall har du kanskje penger til gode hos ditt forrige forsikringsselskap. Du får refundert beløpet til din konto. Husk å oppgi kontonummeret ditt om du ikke allerede har gjort dette.

  Vi ordner alt for deg

  Du trenger ikke tenke på det praktiske forbundet med overflyttingen. Vi tar oss av alt for deg. Når du har kjøpt forsikringen sender vi oppsigelsen for deg til ditt nåværende forsikringsselskap. Du mottar skriftlig dokumentasjon på pris, og en detaljert oversikt over hva forsikringen dekker. Det er viktig å lese vilkårene nøye.

  Les vilkår

  Pris er så klart viktig for en forsikring, men innholdet i forsikringsavtalen er minst like viktig. Forsikringsavtalene som selskapene tilbyr kan være vanskelig å skille fra hverandre. Dekningssummene kan være ganske forskjellige.

  Vi anbefaler at du alltid leser vilkårene nøye, og ikke bare prisen. Vi tilbyr gode dekninger og de fleste Pluss-forsikringene våre har Vilkårsgaranti. Slik er du garantert minst like gode eller bedre forsikringer enn du hadde i ditt forrige forsikringsselskap.

   Ekstra fordeler

   I tillegg til pris og dekning kan det være lurt å vite hva slags fordeler du får som kunde. Alle våre forsikringer inkluderer blant annet en kostnadsfri ID-forsikring. Forsikringen gjelder for deg og din nærmeste familie, og tilbyr hjelp dersom du utsettes for id-tyveri eller nettmisbruk.

   Se alle kundefordeler du har som kunde hos Codan Forsikring.

    Hvilken forsikring trenger du?

    Les mer, sjekk pris eller kjøp forsikring på nett.