Helseforsikring reduserer sykefraværet

Selv om vi har et av verdens beste helsevesen i Norge ser vi en økende grad av misnøye til det offentlige helsevesenet.

Mens helsekøene i det offentlige vokser øker private helseaktører sine markedsandeler. Codan har inngått et langsiktig samarbeid som forsikringsgiveren til Vertikal Helse. Sammen er vi nå markedsleder innen behandlingsforsikring i Norge, med ca 35 % markedsandel, og sammen bidrar vi til å redusere sykefravær og korte ned ventetiden i helse-Norge.

Les mer om vår helseforsikring her og besøk Vertikal Helse sine nettsider her

Intern helseuke

Hvert år siden 2010 har vi arrangert en intern helseuke for alle våre medarbeidere i Skandinavia. Helseuken bidrar på en morsom og inspirerende måte til å sette fokus på fysisk og psykisk helse hos våre medarbeidere.

I helseuken arrangeres Codan-løpet, treningstimer, seminar om kosthold og stressmestring med mer. Våre ansatte har også tilbud om fysioterapi, massasje og kiropraktor på kontoret og alle er dekket av vår egen helseforsikring.

Her kan du se en video fra Codan Danmark sin helseuke i 2012

To dager til frivillig arbeid hvert år

Vi mener at sunne, fornøyde og engasjerte medarbeidere er avgjørende både for vår forretnings suksess, men også for vårt arbeid med samfunnsansvar. Muligheten til å lære og å vokse i jobben er noe av det våre ansatte setter pris på, en annen er muligheten til å bruke to arbeidsdager hvert år til å jobbe frivillig.

I løpet av 2012 var det ca 450 medarbeidere i Skandinavia som brukte arbeidstiden sin på frivillig arbeid. Vi oppfordrer våre ansatte til å utnytte denne muligheten, og hvert år arrangerer vi noen aktiviteter for at flest mulig skal delta. Eksempler på dette er refleksutdeling, grytevakt for Frelsesarmeens juleinnsamling og frivillig arbeid for Røde Kors, for å nevne noe.