• min side ikon Min side

Få veihjelp 24 timer i døgnet

  Trenger du veihjelp?

  Med delkasko, kasko eller kasko pluss har du veihjelp inkludert i forsikringen din, og du kan ringe oss hele døgnet. Hjelpen får du i hele Europa, inkludert Norge og der du bor. Kommer du ikke videre, ring oss på 408 06 300. Det kan være lurt å lagre nummeret på mobilen.

   Dette hjelper bergingsbilen deg med

   SOS International (tidligere NAF) er vår partner på redning og veihjelp. Har du kollidert, kjørt av veien eller veltet trenger du ofte hjelp av en bergingsbil. Tjenesten gjelder også ved startproblemer, ødelagt nøkkel eller om du har punktert. Har du gått tom for bensin eller strøm, får du også hjelp. Egenandelen er 500 kroner.

   Forsøker å løse problemet på stedet

   Når du ringer vil du få råd om hva du bør gjøre mens du venter på assistansen. Bergingsbilen vil forsøke å løse problemet på stedet. Hvis det ikke er mulig, vil de frakte bilen til nærmeste verksted. Husk å bruke refleksvest og finn et sikkert sted å stå, for eksempel bak et autovern.

   Hjelp også i Europa

   Bergingsbilene er på veien hele døgnet, alle dager. I Norge har SOS International 300 bergingskjøretøy fordelt på 140 stasjoner over hele landet. I tillegg finnes et stort nettverk i Europa.

   SOS International hjelper også til å skaffe leiebil, koordinere overnatting og hjemtransport på reise i utlandet.

   Følg bergingsbilen

   Et bilhavari kommer alltid uventet og ventetiden på bergingsbilen kan ofte oppleves lang. Med tjenesten «Følg bergingsbilen» får du en SMS med lenke til et kart. På kartet er både posisjonen til bilen din og bergingsbilen markert. På den måten kan du følge bergingsbilen – og se at den er på vei.

    sms tjeneste ikon

    Ekstra fordeler med Kasko Pluss

    Må du avbryte bilferien utenfor Norden på grunn av en skade som gir erstatning, hjelper vi deg. Vi dekker leiebil hvis bilen din ikke er kjørbar innen 2 arbeidsdager etter skaden. På denne måten kan du fortsette bilferien 30 dager til.

    Du får også hjelp hvis hverdagen blir avbrutt på grunn av en erstatningsmessig skade på bilen. Vi dekker nødvendige utgifter slik at du kommer deg på jobb. Eller få barna i barnehagen eller skole.

     En av markedets beste bilforsikringer med vilkårsgaranti og toppscore på flere dekninger