• Handlekurv

 • Min side

Få veihjelp 24 timer i døgnet

  Kommer du ikke videre på veien, bruk veihjelp-tjenesten i forsikringen din. Med kasko-dekning får du hjelp, og med ny digital tjeneste vet du når bergingsbilen kommer.

   Dette hjelper bergingsbilen deg med

   Har du kollidert, kjørt av veien eller veltet trenger du ofte hjelp av en bergingsbil. SOS International (tidligere NAF) er vår partner på redning og veihjelp.

   I mange tilfeller får du hjelp på stedet eller så blir bilen fraktet til nærmeste verksted. Tjenesten gjelder også ved startproblemer, ødelagt nøkkel, om du har punktert eller har gått tom for drivstoff eller strøm. Egenandelen er 500 kroner.

   Ring oss på 408 06300 og velg "veihjelp" i menyen, så får du hjelp.

   - Når vi ankommer stedet vil våre bilbergere først prøve å løse problemet på stedet, da det oppleves som god kundeservice å få kunden tilbake på veien i sin egen bil snarest mulig, sier Jan-Petter Schøyen, Driftsleder for Veitjenesten i SOS International, Oslo og Akershus.

    Hjelp også i Europa

    Bergingsbilene er på veien hele døgnet, alle dager. SOS International har 300 bergingskjøretøy fordelt på 140 stasjoner over hele landet, i tillegg til et stort nettverk over hele Europa.

    I tillegg til bilberging, kan SOS International også hjelpe deg med å skaffe leiebil, koordinere overnatting og hjemtransport når du er på reise i utlandet.

     Nyhet: «Følg bergingsbilen»

     Et bilhavari kommer alltid uventet og ventetiden på bergingsbilen kan ofte oppleves lang. Med tjenesten «Følg bergingsbilen» får du en SMS med lenke til et kart. På kartet er både posisjonen til bilen din og bergingsbilen markert. På den måten kan du følge bergingsbilen – og se at den er på vei.

     - Vi ser at våre digitale løsninger, som denne sms-tjenesten, gir en bedre kundeopplevelse, og reduserer den opplevde ventetiden, sier Jan-Petter Schøyen.

      Ekstra fordeler med Kasko Pluss

      Med Kasko Pluss får du dekket leiebil utenfor Norden hvis bilen havarerer og den ikke kan settes i stand innen 2 arbeidsdager. På denne måten kan du fortsette bilferien i inntil 30 dager til.

      Og hvis hverdagen blir avbrutt får du dekket nødvendige utgifter for å komme deg til jobb eller hjem, få barna i barnehagen/skole eller rekke en planlagt flyreise e.l. med inntil 500 kroner i hvert tilfelle.

       En av markedets beste bilforsikringer med vilkårsgaranti og toppscore på flere dekninger