• min side ikon Min side

Velg et avtaleverksted

  Er du uheldig og får skade på bilen kan du være trygg på vi anbefaler et verksted av høy kvalitet. Alle våre 120 utvalgte verksteder har alle vært gjennom en omfattende kvalitetssikring og godkjent av Statens Vegvesen.

   Fordeler ved våre avtaleverksteder

   • Du får førsteprioritert
   • Leiebilen skal stå klar ved innlevering av egen bil
   • Bilen er nyvasket ved utlevering
   • Forhåndstaksering gjør at bilen er kortest mulig tid på verksted

   Målet vårt er å gi deg en god opplevelse når uhellet først skjer.

    Forhåndstaksering mens du venter

    Før bilen kan repareres må den takseres først. Får du en skade skal du melde fra til oss først. Deretter anbefaler vi et verkstedet som du kontakter for å avtale tid for taksering. Du må selv kjøre bilen til verkstedet for taksering, men jobben gjøres mens du venter.

    Er det gunstigst for deg at skaden dekkes av forsikringen din, må takseringen først godkjennes av skadeavdelingen vår. I de aller fleste tilfeller godkjennes taksten med det samme, så fremt skaden er dekket av forsikringen din. Deretter kan tidspunkt for reparasjon avtales. Er det behov for reservedeler bestilles disse slik at alt er klart når du leverer bilen til reparasjon. Reparasjonstiden blir dermed så kort som mulig.

    Merk at ved en forsikringsskade betales egenandelen direkte til verkstedet når du henter bilen.

     Leiebil mens bilen er på verksted

     Har du leiebildekning i forsikringsavtalen din står leiebilen klar på verkstedet når du kommer med bilen til reparasjon, hvis dere har avtalt det. Leiebil er valgfritt hvis du har kasko-dekning og gjelder i det antall dager som står i forsikringsbeviset ditt. Med Kasko Pluss, vår beste bilforsikring, er antall dager ubegrenset hvis du bruker et av våre avtaleverksteder.

     Vi bruker selskapet Hertz ved bilutleie. De vil be om kredittkortnummeret ditt. Dette er vanlig praksis og sikrer at eventuelle ekstrautgifter, som f.eks. bompenger, blir dekket.

      En av markedets beste bilforsikringer med vilkårsgaranti og toppscore på flere dekninger