Om Codan Forsikring

Vi er et friskt pust i det norske forsikringsmarkedet, en utfordrer som tør å skille seg ut

[ButtonHtmlOver]
[ButtonHtmlUnder]

[TitleH1]

Vårt mål er å gjøre forsikring enklere. Vi skal være enklere å ha med å gjøre, snakke med og forstå.

Vi har den rette kompetansen og erfaringen for å kunne tilføre noe nytt. Dessuten har vi et av verdens største forsikringsnettverk i ryggen, når vi trenger det.

  [LinkModules]
[Webform]

[TitleH1]

Totalleverandør av forsikringstjenester

Codan tilbyr skadeforsikring til privatpersoner og næringsliv i Norge. Vi har nærmere 250 ansatte i Oslo og Bergen, som er oppriktig engasjerte i å gjøre det beste for kundene våre, hver dag.

Eksterne forsikringsmeglere er en viktig distribusjonskanal for næringsforsikring. I tillegg har vi over 40 agentkontorer, som selger forsikring på våre vegne.

Vi er også forsikringsleverandør til blant annet Politiforbundet, Norges Golfforbund, Norges Seilforbund, Norges Sjakkforbund, Norsk Bridgeforbund og Norsk Bobil og Caravan Club. Gjennom utvalgte samarbeidsavtaler kan vi tilby kundene våre gode fordeler hos SAS EuroBonus, Falck og Vertikal Helse.

  [LinkModules]
[Webform]

[TitleH1]

Betydelig aktør globalt og i Skandinavia

Sammen med Trygg-Hansa i Sverige og Codan i Danmark er vi et av Skandinavias største forsikringsselskap. Codan eies av RSA Group, et av verdens største forsikringsselskap med kunder i over 130 land.

Codan Forsikring NUF er filial av Codan Forsikring A/S: Gammel Kongevej 60, DK-1790 København V, Danmark - Ervervs- og Selskapsstyrelsen, CVR nr. 10529638

  [LinkModules]
[Webform]
 • Konsesjon

  Codan Forsikring har konsesjon fra det danske finanstilsynet til å drive forsikringsvirksomhet. Konsesjonen er registrert hos Finanstilsynet i Norge.

  Organisasjonsnummer:
  Foretaksregisteret 991 502 491 MVA

 • Besøksadresse

  Codan Forsikring
  Verkstedveien 3
  0277 Oslo

 • Postadresse

  Codan Forsikring
  Postboks 523 Skøyen
  0214 Oslo