• Handlekurv

 • Min side

Hos oss er forsikringskompetanse, kundeforståelse og relasjonsbygging bærebjelken i et godt samarbeid

Jørn Ingebrigtsen, Direktør Næring

Slik jobber vi med bedriftsforsikring

Hos oss skal kunder, meglere og agenter føle seg spesielt ivaretatte

For oss er fagkompetanse, kundeforståelse og relasjonsbygging bærebjelken i et godt forsikringssamarbeid.

Codan Forsikring skal være den fremtidsrettede utfordreren, en proaktiv og dedikert aktør. Vår ambisjon er å finne bedre forsikringsløsninger for bedrifter enn hva de har i dag.

Med rundt 250 fageksperter samlet i ett og samme hus skaper vi en egen dynamikk og fleksibilitet i hverdagen. Vi snur oss raskt og løser utfordringer sammen. Alle skadeoppgjør foretas inhouse og det er korte veier til de riktige beslutningene.

Og skulle vi trenger det, har vi et av verdens største forsikringsnettverk i ryggen, vår eier RSA Insurance Group, i tillegg til våre søsterselskap Trygg-Hansa i Sverige og Codan i Danmark.

  Meglersamarbeid

  Meglere er uavhengige forsikringsrådgivere med spisskompetanse på forsikringer til næringslivet innen ulike bransjer.

  De hjelper bedrifter med kompliserte forsikringsbehov, forhandler på vegne av dem og finner de beste løsningene og avtalene i hvert enkelt tilfelle.

  Codan Forsikring skal være den foretrukne leverandøren for meglere innenfor utvalgte segmenter. Og vi skal være det beste valget innen underwriting-kompetanse for komplekse næringslivskunder.

   Agentsamarbeid

   Agenter er selvstendige forsikringsselgere med rett til å selge forsikring på vegne av oss. Vi er stolte av å ha samarbeid med over 30 agenturer fra nord til sør.

   Gjennom personlig service og unik lokalkunnskap tilbyr våre agenter forsikringstjenester til både privat- og bedriftsmarkedet, og ofte i kombinasjon.

    Medlemsorganisasjoner og partnere

    I dag samarbeider vi med flere store partnere som SAS EuroBonus, Falck og Avis.

    I tillegg er vi forsikringsleverandør til medlemmer i blant annet Politiets Fellesforbund, Norsk Familieøkonomi, Norges Golfforbund, Norges Seilforbund og Norsk Bobil og Caravan Club.

    Per Aage Nævestad

    Leder Partneravtaler
    +47 945 24 419
    per.aage.navestad@codanforsikring.no