• min side ikon Min side

Uflaksforsikring næringsbil

  Er du uheldig og søler i bilen, fyller feil drivstoff eller mister bilnøkkelen, sørger vi for at din uflaks blir dekket. Forsikringen gjelder for person- og varebil.

   Hva dekker uflaksforsikringen?

   Selv små hverdagstabber kan føre til større skader. For eksempel at interiøret i bilen blir tilgriset eller elektronikken slutter å virke. Slike skader koster gjerne flere tusen kroner å reparere. 

   Forsikringen har en egenandel på kun kr 1500, dekker skade med inntil 25000 kroner og du taper ikke bonus. Dette får du dekket:

   Rens av bilens interiør

   Søler du is, mat eller drikke i bilen får du dekket kostnader til rens av interiøret. Det gjelder også hvis en beholder med spylevæske velter og bilen blir tilgriset. Skulle du være så uheldig at sølet renner inn i setene slik at elektronikken til setevarmerne blir ødelagt eller det integrerte GPS, lyd- eller bildeanlegget blir skadet, dekker vi også reparasjon av dette. 

   Feilfylling

   Fyller du bensin på dieselbilen eller motsatt, må du avslutte fyllingen så fort som mulig, la bilen stå og få hjelp til å tømme tanken. Du får dekket rens av tanken og erstatning for drivstoffet du har feilfyllet. Assistanse på stedet eller tauing til nærmeste verksted er også inkludert i forsikringen. 

   Ødelagt eller mistet bilnøkkel

   Mister du bilnøkkelen eller går den plutselig i stykker på grunn av et uhell dekker vi kostnadene til ny nøkkel, eller programmering og omkoding hos autorisert verksted. Forsikringen dekker for øvrig ikke gjenglemte nøkler, tekniske feil på nøkkelen alene eller bytting av lås. 

   Annet utstyr og ladekabel til elbil

   Tilbehør eller utstyr som naturlig hører bilen til og er fastmontert, omfattes også av uflaksforsikringen. Eksempler er dekk og felger eller brannsluknings- og førstehjelpsutstyr. Kjører du elbil dekker vi skader på standard ladekabel som bilen er utstyrt med.

   Ønsker du et tilbud eller et møte, send en epost til agenten som kontaktet deg.