• min side ikon Min side

Kjære samarbeidspartner


Det har vært en hektisk vår og nedenfor følger litt informasjon og nyheter fra oss. Før vi tar en velfortjent ferie, benytter jeg anledningen til å ønske dere alle en riktig god sommer!

- Jørn Ingebrigtsen, leder Næringsliv

Vi har lansert Online lege

Helseforsikringen har blitt bedre – nå med mulighet for å legge til tjenesten Online lege.

Da vi lanserte helseforsikring i fjor lovet vi at vi ville se på muligheter for forbedringer av produktet. Vi har opplevd en etterspørsel etter online legetjeneste, og tilbyr nå derfor Online lege i samarbeid med Falck og Eyr.

Les om Helseforsikring med Online lege

  Nytt og bedre system

  Denne måneden gikk vi live med nytt kjernesystem. Vi har valgt å starte med motorforsikringer, deretter følger bygnings- og ansvarsforsikringer i september. Person- og transportforsikringer kommer i januar 2019.

  Forsikringsavtalene blir konvertert over ved hovedforfall, og mot slutten av neste år vil hele porteføljen være i nytt kjernesystem.

  I overgangsfasen fra gammelt til nytt system vil noen forsikringsavtaler splittes, avhengig av type forsikring og tid for konvertering til nytt system. Forsikringsdokumentene vil da se ulike ut, avhengig av systemet de er produsert i. Kundene dette gjelder for vil merke overgangen ved at de må betale inn til to ulike kontonummer.

  Alle personforsikringer vil konverteres samlet. De som kun jobber med personforsikring slipper å oppleve at forsikringsavtaler splittes.

  Nytt system betyr at vi kan tilby deg og dine kunder et nytt digitalt grensesnitt, bedre forsikringsavtaler og enklere og raskere prosesser.

   Nye ansikter på skadeoppgjør

   Vi styrker staben på skadeoppgjør med tre nye medarbeidere.

   Bli kjent med Dag Vidar, Silje og Frode

    Fokus på GDPR

    Sikker håndtering av personlig og sensitiv informasjon er viktig for Codan Forsikring. Våre kunder skal alltid være sikre på at informasjon om dem behandles på en forsvarlig og trygg måte.

    I Codan Forsikring følger vi de bransjenormer og veiledninger som Finans Norge har utarbeidet for skadeforsikring. Du kan lese mer om dette på finansnorge.no.

    Vi har også økt sikkerheten ved overføring av e-post. Vi bruker tvungen TLS-kryptering mot samarbeidende meglerhus. Dette er kryptering som skjer mellom e-post-serverne. Ta gjerne kontakt om du vil vite mer om vår e-post-sikkerhet.

     Overtredelsesgebyr dekkes i Cyberforsikringen

     I februar lanserte vi Cyberforsikring, en forsikring som er blant de beste i dagens marked.

     Kun 2 % av norske selskap har forsikring som dekker datainnbrudd, misbruk av data, eller at verdifull informasjon på PC, telefoner og nettbrett blir borte.

     Det er mye fokus på GDPR i disse dager. Skulle et selskap oppleve en nettverksrelatert hendelse vil et overtredelsesgebyr være dekket av Cyberforsikringen – en god grunn til å forsikre seg mot cyberangrep.

     Les om Cyberforsikring