• min side ikon Min side

Vinn helårs reiseforsikring for hele familien

Konkurransen er avsluttet og vinnere kontaktet. Takk til alle som har deltatt!

  Kampanje 29. april – 13. mai

  Slik vinner du vår beste reiseforsikring for et helt år:

  • 1: Lik Facebook-siden vår

  • 2: Skriv i kommentarfeltet på Facebook-posten hvor du vil reise i sommer

  • 3: Kryss fingrene når vi trekker to heldige vinnere 13. mai

  Klikk her for å delta i vår Facebook-konkurranse  Vi trekker to vinnere som hver får sin helårs reiseforsikring, type Reise Pluss med familiedekning, uten kostnad i ett år. Alle over 18 år kan delta og det er kun mulig å vinne en gang. Om du er en av vinnerne kontaktes du på Facebook Messenger. Etter å ha mottatt telefonnummeret ditt tar vi kontakt for inngåelse av forsikringsavtale. Forsikringsavtalen fornyes etter ett år. Du står fritt til å avslutte forsikringen før fornyelse. Ved avtaleinngåelse gir du Codan Forsikring samtykke til å ta kontakt for å tilby andre forsikringer. Du kan i ettertid endre dette. Som kunde i Codan Forsikring jobber vi hver dag for å gi deg god dekning for ulykkesdager og ekstra fordeler for alle dager. 

  Slik velger du riktig reiseforsikring

  Med en helårs reiseforsikring er du dekket døgnet rundt, uansett om du er på ferie i utlandet eller bare skal en tur på butikken. Forsikringen gir deg økonomisk trygghet og hjelp ved plutselige og uforutsette skader, sykdom og tyveri.

  Har du kredittkort har du også en reiseforsikring inkludert. Den fungerer på en litt annen måte enn en helårs reiseforsikring. Vi mener det viktig å sammenligne disse før du velger reiseforsikringen som passer for deg.

  Standard reiseforsikring eller Pluss?

  Skal du på en ganske kort ferietur og ikke ha med så mye verdier i bagasjen, trenger du kanskje ikke vår beste reiseforsikring. Da rekker det med Reise Standard – en god og rimelig reiseforsikring.

  Skal du leie bil, ha med mye bagasje eller ut på en lengre reise, mener vi vår beste reiseforsikring er et bedre valg.