• min side ikon Min side

  Vinn startpakken som hjelper deg i jula

  Svar feil på spørsmålene i vår Facebook-konkurranse og bli med i trekningen av 4 julestartpakker med (nesten) alt du trenger for litt ekstra hygge i julen.

  Link til Facebook-konkurransen.


  Livet forandrer seg...

  ..og plutselig er det din tur å overta stafettpinnen og arrangere jul for første gang. Selv om julen blir kanskje litt annerledes i år skal tradisjoner følges og sjansen for sjebnesvangre nybegynnerfeil er høyst til stede: Sprø svor, troverdig dekkhistorie til nissejobben, 12 av alt, feilfri stryking av juleduker og riktig konsistens på riskremen, er bare noen få i en lang rekke utfordringer du vil stå overfor.

  I Codan er vi opptatt av å gjøre det enklere og tryggere å gå fra en fase til en annen. Derfor handler ikke denne konkurransen om å være best for det er jo du som svarer feil som virkelig trenger en hjelpende hånd.

  Superenkle konkurranseregler

  Hver uke frem mot jul stiller vi et spørsmål på Facebook, og din oppgave er å svare feil i kommentarfeltet. Mandagen etter hver søndag i advent trekker vi en vinner som vi kontakter på Facebook Messenger. I løpet av noen dager kommer julepakken hjem til deg i posten. Alle som tenker at de kunne trenge litt ekstra hjelp i julen kan delta. Det er bare å tipse venner og familie.

  Dette kan du vinne

  Vi kan ikke sende deg et juletre eller ferdig stekt ribbe, men vi kan love deg en ganske velfylt pakke for det. Du vil ikke bli overrasket om julepakken inneholder ting som julemarsipan, posegrøt, pepperkakeformer, julepynt, julestjerne, konfekt, servietter, julestearinlys, sølvpuss og en brannsikker lyslenke med ledpærer.