Bilforsikring 

Hvordan velge riktig bilforsikring

Har du bil, må du også ha bilforsikring. Men vet du egentlig hvilken forsikring som passer for deg? Og hva er forskjellen på Ansvar, Delkasko, Kasko og Kasko Pluss?

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikring er lovpålagt, og dekker kun skader du påfører andre. Du kan i tillegg velge å ha fører- og passasjerulykkesforsikring

Ansvarsforsikring passer for deg som har en eldre bil med lav verdi. Du må ha råd til å erstatte bilen selv, eller kunne leve uten den. Men gjør gjerne en egen vurdering, ofte vil det ikke koste så mye mer å velge Delkasko.  
Mer om Ansvarsforsikring

Bilforsikring med Delkasko

Delkasko dekker enkelte skader på egen bil og kan være et godt valg for deg som har en litt eldre bil. Ansvarsdekningen er inkludert i denne bilforsikringen. Delkasko dekker i tillegg brann, tyveri, glasskade og redning.

Forsikringen dekker også skader på bilen som oppstår grunnet innbrudd og forsøk på tyveri. Dette er lurt for deg som parkerer på gaten, i fellesgarasje eller på utendørs parkeringsplass. Buker du bilen mye, er det trygt å vite at redning og glasskader er dekket i Delkasko. Dette gir økt trygghet i hverdagen om bilen plutselig stopper, eller om du får steinsprut på vei hjem fra jobb
Mer om Delkaskoforsikring

Bilforsikring med Kasko

Kasko dekker alt under delkasko samt flere typer skade på egen bil. Du får også vår unike Uflaksforsikring som dekker hverdagsuhell som feiltanking, tap av nøkler og søl i bilen.

Forsikringen inkluderer tilgang på leiebil i opptil ti dager om bilen må på verksted etter skade, samt at den dekker bagasje du har med i bilen. Har du ny bil eller eier en eldre bil av høy verdi er det lurt å ha kasko. Da kan du være trygg på at alt ordner seg når uhellet er ute.
Mer om Kaskoforsikring

Bilforsikring med Kasko Pluss

Kasko Pluss er vår mest omfattende bilforsikring. Med den kan du føle deg trygg på at bilen din er sikret på best mulig måte. Kasko Pluss gir nyere biler forsikring mot motor- og girskade. Slike skader kan fort bli dyre. I tillegg gir den ekstra fleksibilitet for deg som er avhengig av bilen i hverdagen.

Kasko Pluss gir deg redning uten egenandel, for eksempel hvis bilen ikke vil starte en kald morgen. Du får også leiebil så lenge bilen er på verksted etter skade, ved behov tilsvarende bil som du har i dag. Dette er spesielt viktig for barnefamilier, som gjerne er avhengige av bilen for å få hverdagen til å gå rundt. Kasko Pluss gir også større dekning for fastmontert utstyr og utvidet bagasjedekning.
Mer om Kasko Pluss forsikring

Er du usikker på hva slags dekning du trenger?

Kontakt oss på 06300, så kan vi sammen finne den beste løsningen for deg.

Produktsammenlikning

   Ansvar  Delkasko  Kasko  Kasko Pluss
Ansvarsdekning 
Rettshjelp
Fører- og passasjerulykke Valgfri Valgfri Valgfri Valgfri
Glass  
Tyveri  
Brann  
Redning i Europa  
Nyverdierstatning    
Uflaksforsikring    
Kriseforsikring    
Bagasjedekning
Vognskade/hærværk    
Leiebil i 10 dager     
Utvidet leiebildekning       
Utvidet nyverdierstatning       
Utvidet bagasjedekning      
Økt dekning på fastmontert tilbehør       
Utvidet redning       
Motor- og girskade
Les mer

Ring til kundeservice

Ring kundeservice på 815 52 543

Innboforsikring

 

Du eier gjerne mer enn du tror. Enten du bor i leilighet eller hus har du behov
for å forsikre innboet ditt. Vi
dekker tap/skader på
innbo, løsøre og syklene
til hele familien.

 

Husforsikring

 

En husforsikring gir økonomisk støtte dersom noe skulle skje med huset ditt. Du kan forsikre eneboligen, tomannsboligen eller rekkehuset ditt.

 

Reiseforsikring

 

Med reiseforsikringen vår slipper
du blant annet å betale dyrt for avbestillinger
eller sykehus-
innleggelser
i utlandet.